O nama

SA VAMA SKORO VEK

Istorijat



Posle Prvog svetskog rata, godine davne 1923. upravo u Tekelijinoj ulici, ovde u Novom Sadu – Nastalo je srce Premium Meat klanice kojoj ljudi veruju i koju poštuju. Osnivač je bio čuveni Sava Milunov, veliki ljubitelj mesa, dobar čovek i biznismen.


Klanica gde je on radio, i gde se uzdigao, je upravo klanica u kojoj mi dan danas radimo. On je svoje veštine, iskustvo i dugostečeno znanje preneo mom ocu koji je nastavio da radi pod istim tradicionalnim principima kao i njegov teča Sava Milunov! Sledećih 45 godina, posao je vodio moj otac Petar Trifunovic.

Danas



Moje ime je Predrag Trifunović i nastavljam porodičnu tradiciju iz ljubavi prema poslu.Premium meat klanica ispunjava najviše svetske standard. - Razni nivoi automatizacije, sa visokim kapacitetom i brzinom obrade.Bezbednost nam je na prvom mestu. - Iz zog razloga veterinarska inspekcija svakodnevno obilazi našu klanicu. Sprovodimo humani tretman životinja.Nepromenjivim i tradicionalnim kvalitetom usluge, svakodnevno stičemo sardanje i liste klijenata. Pored prodaje najsvežijeg mesa, poznati smo i po uslužnom klanju krupne i sitne stoke.