Naše usluge
Naši najbolji proizvodi


Sveže svinjsko meso

Svinjetina je najčešće jedeno meso na svetu. Zbog povoljnijih cena i mogućnosti da se pripremi na mnogo različitih načina, odavno je postala nezaobilazan deo svetske trpeze. Svinjetina je ukusna, pa ne čudi što je postala glavna namirnica u Novoj godini, za vreme Božića i drugih praznika..

Sveže meso za sušenje

100% Domaće meso, spremno za sušenje!Započnite svoju tradiciju uz Premium Meat 100% domaće i PRIRODNO meso za sušenje.U prošlim vremenima soljenje, a zatim sušenje mesa je bio jedini način da se očuva trajnost ovih namirnica. Danas se na taj način dobijaju daleko poznati nacionalni delikatesi.

Sveže juneće meso

Juneće meso odlikuje visoka nutritivna vrednost, sadrži niz esencijalnih aminokiselina, masti, minerala i vitamina. Osim što ljudima obezbeđuje vredne hranljive materije, ima i pozitivne efekte na zdravlje.U poređenju sa drugim vrstama mesa, juneće meso ima malo kalorija i malo masti – samo 18% od 100 grama, pa se preporučuje onima koji vole da vežbaju.Sveže juneće meso ima lepu crvenu boju i čvrstu teksturu, prošaranu sitnim, a ne debelim žilicama.

Suhomesnati proizvodi

Trajni proizvodi su najkvalitetniji i najfiniji proizvodi od mesa. Pravimo ih na tradicionalan način, sušenjem i dimljenjem mesa jer samo tako možemo doprineti očuvanju svih hranljivih materija.Pažljivo biramo sirovine, odnosno komade mesa i slanine, koji prolaze tehničke procedure pod strogo kontrolisanim uslovima.

Dimljeni proizvodi

Ova grupa proizvoda se dobija soljenjem, termičkom obradom i dimljenjem na bukovom drvetu. Zbog ovakvog načina proizvodnje ovi proizvodi odlikuju se odličnim ukusom i igraju ključnu ulogu u pripremi mnogih tradicionalnih i svečanih jela.

Masti i proizvodi od masti

Ovaj proizvod je nekada bio osnova i neizbežni sastojak svakog jela. Svinjska mast danas ponovo zauzima mesto u savremenoj domaćoj kuhinji i ishrani. Nus-proizvodi masti i ulja postali su pravi hit u kulinarstvu i sve se više koriste u ishrani.Masti su izvor esencijalnih masnih kiselina i nosilac vitamina A, D, E i K.